Päivittelyä

Päivi Kiiski toimii kuvataidejohtajana Turun museokeskuksessa. Rakastaa koiria, elokuvia ja ympäristötaidetta. Inhoaa maksalaatikkoa, kylmyyttä ja siivoamista.

WAMin uusi visuaalinen ilme

Jätä kommentti

WAMin visuaalinen ilme uudistuu museon 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Uusi tunnus, graafiset elementit ja värimaailma otetaan käyttöön WAMin markkinoinnissa ja viestinnässä vuoden 2017 alusta. Uusi ilme tulee näkymään vaiheittain myös museon verkkosivuilla.

WAMin uusi visuaalisuus mukailee Turun kaupungin graafisen ilmeen värimaailmaa ja typografiaa. Omaa ja uutta on tunnus, joka on johdettu museon nimen alkukirjaimista. Uuden ilmeen haluttiin heijastavan nykytaidemuseon tuoretta otetta ja ajanhenkisyyttä.

Turun kaupungin taidemuseona WAM on korostanut helposti lähestyttävyyttä ja aktiivista toimijuutta. Uudistuksen myötä näyttely- ja tapahtumatarjontaa saadaan paremmin esille. Uuden visuaalisen ilmeen on suunnitellut SFB Satumaa Family Business.

Tunnus sisakkailee iloisesti nykytaiteen saumoissa, kommentoi Minna Koivurinta Satumaasta. Wäinö Aaltosen museo on tarkoitettu kaikille, ja taidetta voi katsoa mistä näkökulmasta haluaa. Tunnuksen raikkaat värit, monipuolisesti muuttuva visuaalinen teema ja ajanhenkisyys viestittävät juuri tätä.

Uusi ilme tulee näkymään WAMin näyttelyiden, tapahtumien ja muun toiminnan markkinoinnissa ja viestinnässä.  Valitettavasti en osaa liittää ilmettä nyt tähän blogisivuille, mutta seuratpaaka, mitä museon kotisivuilla ja mainonnassa tapahtuu. Ja tervetuloa museon Suomi 100  -teemavuoden päänäyttelyyn: ”Wäinö Aaltonen ja itsenäisyyden vuosisata”. Näyttely avautuu 13.1.2017.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s